13.3.08

Yrittäjäksi

Yritän kehittää täällä ensin omassa päässäni itselleni yritystoimintaa ja mahdollisesti laajempanakin jonkinlaisen projektin. En tässä vaiheessa raportoi, mitä yritän tehdä, mutta jos siitä jotakin tulee, ehkä kannattaa mallina jollekin toisellekin ukolle, jota kukaan ei enää tahdo huolia töihin.

Innostuin ehkä siitä, kun kaveri suunnittelee yhtiön perustamista ja itsekin olen aina hohkannut luovuudesta ja yrittämisestä. Tytär on ainakin saanut sen kärpäsen.

Tietokone lakkoilee ja käyttäytyy huonosti. Ehkä se on tullut tiensä päähän. Onhan se jo aika vanhakin. Luulisin että voi olla seitsemänkin vuotta, mikä on korkea ikä tietokoneelle, joka on ollut päällä monia vuosia yhteen menoon. Ehkä pitää katsoa, mitä kannattaisi pelastaa ennen kuin se sammuu kokonaan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten otat peak oil:in huomioon yrittämisessäsi? Sehän on kuitenkin jo ohitettu ja tulee vaikuttamaan radikaalisti yritysmaailmaan

maalainen kirjoitti...

Onhan se olemassaoleva uhka. Minun yrittämiseni tulee olemaan korkeintaankin pienimuotoista ja nettiin perustuvaa, että putoan vain luudan päältä lattialle.
Täytyy olla optimistinen ja toivoa, että ihmiskunta jotenkin pystyisi mukautumaan ja muuntamaan energian käyttöään järkevään suuntaan. Itse asiassa työnnän ikävät asiat pois mielestä kuten ihmiset yleensä. Täytyy elää hetkessä.

Anonyymi kirjoitti...

Yrittäminen on vaikeaa, kun pitäisi osata arvioida hinta jolla myy niin että joku ostaa ja silti jäisi jotain voittoakin. Palkkatöissä olen tienannut paremmin. Mutta onnea hankkeelle, jos olet numerotaitoinen.

maalainen kirjoitti...

Yritän ennen kaikkea ankkuroida tuotteen tarpeisiin ja keskustella asiantuntijoiden kanssa ensin. Yrittämiselle on myös tukiverkkoja, esim. Työkkärin starttiraha. Olen vasta aivan suunnittelun alussa enkä ryhdy suin päin mihinkään. Eläkeikä on myös lähellä ja tykkään seikkailuista.