4.5.04

Listalla

on ainakin tänä varhaisena aamuhetkenän havaittavissa runsaasti valepäivityksiä. Jotakin on vinossa. Moni jo vaienneeksi luulemani, on tullut aiheetta merkityksi päivitetyksi. Turhaan ehti jo innostua.

Eilen sain myytyä yhden pyörän sijasta kolme, alhaisella hinnalla tosin, mutta ovat ne hyvin käytettyjäkin. Aloin virittää niitä luovutuskuntoon, kiristää laakereita sopiviksi ja semmoista. Pidin työkaverille hintaa 40 €/kpl. Oli mukavaa puuhailla lämpimässä illassa katsomassa vihertyvää luontoa ja eläinten puuhia.

Fileerasin hauen, mutta en taiteen sääntöjen mukaan vaan poistin vain selkäruodon. Kyllä oli hyvää, kun paistoi voissa ja laittoi kermaa sekaan. Varmaan tänään tulee toinen vonkale.

Pikkupoika J. taivutteli minua edelleen luopumaan kamerakännykästäni ja olin jo taipua, mutta sitten lupasin osallistua, jos hän löytää hienon käytetyn. Hänen käsiensä kautta kulkee kuitenkin paljon rahaa ja hän pystyy taivuttamaan äitinsä charmilla ja uuvutustaktiikalla ja saa varmaan kokoon toisen puolen. Poika tarvitsee kuitenkin sisältöä ja värkättävää elämäänsä jo pysyäkseen poissa pahoilta teiltä. Hän on intohimoinen erikoislegojen kokoaja ja on pistänyt siihenkin omaisuuden. Kaikkia muitakin teknisiä laitteita hän rämppää uskomattoman kauan. Insinööriainesta, jos lukupäätä vain löytyisi. Hän pitää itsestään selvänä, että minä olen osa hänen elämäänsä, ei kai siinä muukaan auta sitten.

Lainasin kirjastosta paljon muistelmatyylistä kirjallisuutta. Ehkä sen inspiroimana lähden taas matkalle, en kaukaisiin maihin vaan vielä rankempaan: perheeseen, työpaikoille, parisuhteisiin, yhteisöihin kuten armeija. Minä teen matkaa kasvottomana suurten ikäluokkien edustajana, en tunnettuna kirjoittajana.

Ei kommentteja: